RytmiHarmonikka
EtusivuRytmiHarmonikkaHarmonikkatietoutta
Marko Räsänen

Marko Räsänen on harmonikansoiton ammattilainen, joka opettaa tällä hetkellä Porvoonseudun musiikkiopistossa harmonikansoittoa ja bändikoulua. Mäntsälän kansalaisopistossa hänellä on harmonikkaorkesteri, joka tunnetaan nimellä Mäntsälän harmonikat.

Keväällä -08 Marko valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja valittiin Porvoonseudun musiikkiopistoon harmonikansoiton opettajan virkaan.

Klassisten opintojen lisäksi Markolla on vahva tuntuma perinteiseen harmonikkamusiikkiin ja kansanmuusikoksikin häntä toistuvasti luullaan. Vahva halu uudistaa harmonikansoittoa rytmimusiikin suuntaan acc(at)groove- projektin kanssa ja vapaan säestyksen kautta on tulevaisuuden suuntana.

Keikkamuusikkona Marko on toiminut jo  vuodesta -88  soittaen soolokeikkojen lisäksi eri bändeissä vakituisesti ja tehden myös free lance- keikkaa.

Teatterimuusikkona kokemusta on useista teattereista musiikin säveltämisestä, sovittamisesta ja orkesterissa soittamisesta ja myös kapellimestarina toimimisesta.

Suomen Pelimannimestaruuksia on vuosilta -89 ja -91. Triplum kamarimusiikkikilpailun voitto -91. Näiden voittojen lisäksi lukuisia muita sijoituksia kärkisijoille eri kilpailuissa.

Harmonikkoja:

Hohner Fun Flash

Roland FR-7x digiharmonikka

Convertor Zirkon pro- konserttiharmonikka

Giulietti F-115 -harmonikka

Giulietti Smile bassetti

lisäksi kitaroita:

Larrivee OM-03R -akustinen

Jarkko Niemi Walnut Deluxe -strato 

EtusivuRytmiHarmonikkaHarmonikkatietouttaMarko Räsänen
Mr-Musiikki 2013